Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Новите Подготва - и "новите" им класни

Започваме с "най-страшната"... А тя (според статистиката в подготвашките форуми) е.....

Познахте естествено!!! Това е г-жа Здравкова, класната която никога не се усмихва-ла. Доколко това е вярно, може сами да се убедите от снимката. Истината е че е толкова взискателна, че само знаещите са виждали усмивката й, другите гледали в чина с надежда да не бъдат изпитани. И тази година тя е класна на осми "В".

   


Сега  "най-малката" - завършила е с първите випуски на испанската, ама кой точно випуск нека тя да ви каже - Камелия Савова, класна на 8 Ж.

     
     

 

 "Най-първата" - На всеки 15 септември влиза първа. Като един   Чавдар Войвода  вече 20 години води подготвата от "А" клас и те първи прекрачват прага на Lycee-то.

 

            
     

 

   При г-жа Славчева все се падат най-красивите момичета (натисни ТУК), а в класа на г-жа Гочева най-умните момчета (ТУК и да кликнете, няма да видите Бого и Весо)

       
   

 

 Следва продължение - тук, на тази страница(с риск да си навлечем гнева на админ-а). ДД, Оставяме "статията" отворена, за да не пишем нова за другите класни.

Коментари (3)
  • Гост

    е вие пък за здравкова бая преувеличавате :confused:

  • Jutvarq

    Олей,тез зайки от ж клас...без коментар!

  • Гост

    аз бях при здравкова в подготве.Мога да ви кажа 4е доста се страхувах. в по горните класове съжалявах 4е тя няма да ни е до 12 клас.. въпреки че пак щях да треперя всеки час. Но аз имам тази 4ест да съм виждала Здравкова и усмихната... много е лъчезарна. много я уважавам. най-добрият и взискателен у4ител! Да е жива и здрава !

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2007-2008 Новите Подготва - и "новите" им класни