Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Награди

Отмина празника и дойде ред на наградите


 

Първи естествено наградиха Бого от 11Б.

 

Ама те там в този 11 май вси4ки са артисти - най-добра мъжка роля пак в техния клас. Абе има някои класове дето като им тръгне на театър от подготво, та така цял живот. Да не забравяме и Викито от испанските, доста запомнящи се роли е изиграла на наша сцена, ама от у4ене не й остава време да напише един текст а ние да закачим малко снимки, че да видят какви артисти има в "тая" гимназия.

 

 

Ще се радвам ако някой е запомнил кой за какво е бил награден /фланелките с Лого-то май свършиха/. и вземе че го напише тук долу в коментарите. А останалите да се готвят за следващия фетивал.

Коментари (2)
  • White_Lion

    Абе момчета вие сте навсякъде бе.. още не съм се прибрал и темата вече е пусната.. браво :) иначе доколкото помня за всяка пиеса беше измислена по една награда колкото да не се обидят за 12 клас е "замисъл, визуални ефекти, и музикално оформление" (дипломата е при мен за това мога да цитирам) иначе Марто 11б взе за главна мъжка роля а малкото Вики - за женска. Заслужиха си ги, а и ние де за нашата толкова нерви хвърлихме(особено аз и Зеро последния ден и Пафката дето обикалихме града с колата му да търсим кабели за озвучението и какво ли още не..лудница :shock: )

  • White_Lion

    Бай дъ уей за всеки който не е гледал нашата пиеса или пък иска да я види пак - в най скоро време ще организираме публичната прожекция на работата ми "арт клуб Арлекин" (Цимерман 12) засега се очертава бая народ да се събере така че ще е шоу. Ще има и снимани гафове от репетиции и от клипчетата дето ги прожектирахме. чувствайте се поканени, за повече инфо.. питайте :wink:

Само регистрираните могат да коментират!