Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Петък 13 - продължението

          Ден като всички останали. Тази година 13 април взе че се падна петък защо не знам. Сега ще кажете е как обикновен ден ТОВА Е ПЕТЪК 13: веднъж на много време. В древността са смятали че петък е лош ден, а числото 13 е сакрално и това съвпадение се е смятало за съдбоносно, но дали и в понастоящем  това е така...?

             На тази датата всички се заключват у дома си и се изолират подтиснати от стари предания и митове. Хммм казах всички извинявам се бих си позволил да заменя “всички” с “някои”. А именно в тази статия ще ви разкажа за едно изключение. Това са учениците от IV ЕГ “Фредерик Жолио – Кюри”.

             Подтикнати от училищното ръководство задружно всички почистихме гимназията и двора й. Сега ще кажете: “Само си търсите причини да не учите.”. Веднага ще ви опровергая, нищо подобно учебните занятия си преминаха по план и след това беше почистването. Както са казали мъдрите хора: “Трудът облагородява човека.”. Еми ето ви един от основните принципи на нашата гимназия. Другите ще разберете ако вникнете по добре в съдържанието на нашият сайт. Ехее къде ме отвя...

             Както винаги всичко беше добре организирано и за всекиго имаше по един инструмент. За по – трудолюбивите имаше и по два. Запасени с лопати, метли, торби за смет, мотики и ръкавици (за по претенциозните) всички си разделиха задачите и започнаха полезната дейност.  А сега ето и няколко снимки от заветният ден:

 

 

 

Коментари (9)
 • Cold Steel

  Петък 13 - петък като петък, нищо особено. Чистиме, копахме, хубаво се облагородихме :P

 • desito

  Абе то хубаво,че чистихме ама да имаш класен като падар е тъпо и гадно и една от приятелките ти е имала прецакан ден е това е черешката на деня. :evil: Обаче пък това е добро дело!!!

 • sladurana_91

  Хе-хе-хе Деси :D Е и мен ме има как копая :P

 • sladurana_91

  Фотоклуба...Най-добрите!!! :) :) :)

 • IronFist

  Да ви кажа беше много забавно. Така че за напред се надявам да продължаваме с тази традиция и тя е да се почиства нашия втори дом, където всичко е така весело и приятно

 • Berchev

  това си го е имало, има го и ще си го има, а фотоклуба винаги ще го има за да запазва веселите моменти в lycee-то :D

 • IronFist  - re:
  Berchev писа:
  това си го е имало, има го и ще си го има, а фотоклуба винаги ще го има за да запазва веселите моменти в lycee-то :D
 • sladurana_91

  Да така е :) то беэ нас...lycee-to эа къде е :D :D на мен много ми хареса да "копая"... :P

 • zaleza

  хаха забавно беше се пак аз нищо ни правих и гледах :shock: сеирче :) :P :P :shock: :shock:

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2006-2007 Петък 13 - продължението