Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Грешка
 • [sigplus] Critical error: Image gallery folder stories/2006-2007/Niki Nikol4ev/na4alo/p1040493.jpg is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Наркотиците

[sigplus] Critical error: Image gallery folder stories/2006-2007/Niki Nikol4ev/na4alo/p1040493.jpg is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Вчера в нашето обичано или за някои не толкова обичано училище имаше презентация за наркотичните вещества. 
 {gallery}stories/2006-2007/Niki Nikol4ev/na4alo/p1040493.jpg{/gallery}

       Темата беше свързана с използването на наркотични вещества от наши приятели, съученици и други хора. Нещата, които господин Караджов, на който трябва да благодарим за отзивчивостта, ни разказа бяха интересни за тези, които искаха да научат нещо ново или повече за наркотоците съществуващи в наши дни. Някои ще останат изненадани, но повечето - не, като спомена, че тревата, която се използва сред нарко зависимите има много имена: Мара (Марихуана) , Ганджа, Канабис и най-разпросраненото име, както по-нагоре в статията - Трева.Също така вчера стана  дума и  за екстазито раздавано по дискотеките и нощните заведения, които могат сериозно да увредят здравето на човек или да доведат до смърт. Тези медикаменти не се използват само за "дрогиране" , а и в медицината. Вчерашният ни "Учител" господин Караджов разказа също и много случки, в които наркотоците се употребяват за упояване на хора в критични ситуации като инфаркт, за да се намали болката. С няколко думи до момента, наркотиците се славят както  с добрите, така и с лошите се страни, но най-вече с лошите. Ако искате да научите нещо повече за наркотиците питайте родителите си, потърсете в интернет или просто намерете книга и вижте какви са последиците от тези "отрови" .

 {gallery}stories/2006-2007/Niki Nikol4ev{/gallery}

Коментари (4)
 • admin

  Аз бих казал само: Потърсете в интернет и след това образовайте родителите си :)

 • IronFist  - Съгласие

  Админа е прав до някъде. НЕ искам да го обидя, все пак родителите са си родители и са живяли повече от нас, така че биха могли да ни дадът съвет за наркотиците. Освен това всеки, на който му е удобно може да търси там където е най-лесно.

 • Yorgo  - Drugz

  Emi dori i da sa po vyzrastni qvno nqmat predstava za syshnostta na narkoticite , tui kato prez po4ti celiq im jiwot neshtata sa bili skrivani i izopaa4ani...

  edit Alkazor: хайде бе хора! Дори и само веднъж да пишете коментар пак го правете НА КИРИЛИЦА! И внимавайте: Admin не е милостив като мен ;)

 • admin

  Alkazor - ако не беше му едитвал коментара, щеше да бъде изтрит.

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2006-2007 Наркотиците