Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Изпитите след 7-ми клас – Учителско отмъщение или детска играчка

Определено тазгодишните изпити не бяха лесни за повечето кандидатстващи...

Въпреки частните уроци,на някои им се струваше като наказание от учителите. Други пък не се замисляха как ще се справят,и с апатия гледаха приближаващите се изпитни дни. Много от тях се оплакваха,че няма да се справят,но накрая разбраха,че няма друг начин и отидоха да се потят над тестовете. J

Дори когато листите за работа щяха да бъдат раздадени,учениците бяха с повдигнат дух и не им личеше да са много притеснени J.В училищата цареше еуфория,а учителите влизаха от стая в стая и съобщаваха на учениците правилата.

Когато резултатите бяха обработени, децата започнаха да се замислят как са се справили : по-съвестните се притесняваха за оценките си,а останалите продължаваха да нехаят.

в двора на така нареченото училище-гнездо, беше пълно със сърдити родители и притеснените им деца J. Предчувствах, че след като листите с оценките се окачат това ще бъде новата ''Стена на плача“.Оказах се права от части,но това вече нямаше значение.Всички знаеха,че повече няма да се учи, няма да има тестове, докато не отидем отново на училище.

   {jgxtimg    src:=[images/stories/2006-2007/7mi_klas/img_0968.jpg] width:=[150]}
Коментари (4)
 • pepsi?  - ?

  тез неща не се ли пишат около юли месец. Аз не си спомням много точно кога излизаха резултатите но беше преди август, камо ли септември :)

 • lp_fenka  - Е ти пък сега...

  Аз отдавна я бях написала,но докато и направя последни промени и да намеря кой да ми я качи в сайта и стана септември :)

 • zaleza

  този спящияя хахах е за класа на здравкова :0 :D

 • IronFist  - Отново на Даскало

  Да им е яко на пичовете и пичките, които ще дойдав нашето даскало :D. Освен учене и кофти учители ще се позабавляват много и в нашите празници и купони. Аз лично ще мина и ще кажа на новобранците за купоните и "другите" приятни и не толкова приятни неща!

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2006-2007 Изпитите след 7-ми клас – Учителско отмъщение или детска играчка