Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

No Comment (инспирирано от EuroNews)

Aujourd'hui le 27 sept. 2007 

 

 

 

   
 
     

 Кратко обяснение за "някои си" и после за стария виц.

В заглавието всичко е казано, ако гледате тази телевизия сте забелязали, че често пускат кадри от някакво събитие, за което още няма(Т) коментар.  Тук ви показвам какво видях в гимназията (има ли нужда да обяснявам коя), минути преди  учителите да тръгнат към митинга пред Фестивалния комплекс. От митинга ще ви покажем други снимки, тук само ще отбележа че нашите учители (от двете гимназии) заедно отидоха пеша до Фестивалния, а Първа носеха и фланелки с надпис "І ЕГ". Погледнете още веднъж снимките, и може да откриете нещо в БОЗАТА.

 Сега за стария виц, той е отпреди 10 ноември, затова не го знаете, пък и такива вицове се разказваха само между верни приятели. Ще спестя конкретните имена от вица, ще дам фактите, а художественото украсяване оствям на вас.

 Другарят "Х" и другарят "Y" от ЦК на БКП трябвало да посетят затворите и университетите и да дадат предложения за подобряване на условията. Единодушно било прието да се подобрят условията в затворите, а университетите да не се пипат. Защо ли?

 Ами вече им било късно на другарите да стават студенти! 

 ННН (Хаш, Хаш, Хаш) . (Това е по Валери Петров)

 

ПС: днес 15 септ 2009

ста4ка няма, но нещо се мъти:

Непознаването на закона и нормативната уредба от страна на директори е причината част от българските училища да се управляват лошо, след като беше въведено делегирането на бюджетите. Това каза в Шумен лидерът на Синдиката на българските учители Янка Такева. За Програмата за кариерно развитие на учители през 2009 година са заделени 22 млн. лева, а за Програмата за диференцирано заплащане – 44, 5 млн. лв., съобщи Такева. 

Тя допълни, че за новата политика за извънкласни и извънучилищни дейности са предвидени 9, 5 млн. лева. По думите й е нужно увеличение на заплатите на работещите в детските градини с 24%. В момента средните им месечни възнаграждения са около 670 лв. 
Други новини от Шумен

 

Коментари (5)
 • admin

  Вицът явно е доста стар и не се сещаме за него.

 • някои си

  Краси ква е тая боза една снимка добра и другите *** или ние трябва да се сетим за нещо ???? Нито текст нито нищо , много тъпа статия , сори за мнението ми ама си е мое !!!

  Като си е твое мнението, защо не застанеш с името си зад него???
  Edit: admin

 • pepsi?

  аз не виждам какво повече трябва да се напише като статия дадени са разни линкове ако си толкоъа голям фен и искаш да следиш стачката... имаше наскоро някакъа родителска среща. Относно снимките добре са си отразяват мнението на учителите (не че е правилно )

  P.S. Kym admina izwinqwai za latinicata prosto mi se razwali flextype-a pyk me myrzi w 3 i 12 da go oprawqm tvyrde sym izmoren oprawi go ako iskash na kirilica.

  edit:admin
  Откажи се от flex type: http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm

 • La_RouSSe

  снимката на класната стая с написаното на дъската по френски на '8а клас ли е'? тъй де... на някой дето му преподава Милева? :roll: прилича ми на нейния почерк...
  няма как да е на Здравкова... :lol:

 • pepito

  не не е на Милева а е на Клер и не е в нашия клас :)

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2007-2008 No Comment (инспирирано от EuroNews)