Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Radio

 

 

 

 

 

  Слуховете за инициативата „Радио на ІV ЕГ” са верни! 

 

Както се пее в една българска рок-класика „Раааадио, едва ли знаеш ти за мене какво си…”. (Да видим тези, които твърдят, че не слушат само рап, чалга и техно, дали ще се сетят коя е въпросната група :Р) Една тема във форума подсети празната ми глава да напиша 1-2 реда по този наболял въпрос.

 

Идеята за радио на гимназията е следната: да се поставят радиоточки във всяка стая, да се построи стаичка за излъчване, и да се пусне „в обръщение” програма, в която да участват всички, без значение от пол, клас и интереси. Звучи идилично, но е възможно.

 

Вече е събран нужният брой анкети с положителен отговор. Остава да се синтезират идеите в един добре изглеждащ документ (стискайте ми палци :Р) и той да се предаде за одобрение в съответната общинска инстанция. Веднага след стачката ще се заемем с това, а вие през това време може да давате свежи идеи – всичко се приема. В по-добрия случай ще ни бъдат отпуснати пари за пълното реализиране на гимназийо-угодното дело и всеки заявил готовност, ще може да участва като сценарист, водещ, техник или каквото там се наложи (все пак стаичката ще има нужда и от метене…).

 

Остава да стискаме палци и да не вярваме на злите скептични езици от съседните класове ;)

 

Коментари (12)
 • pepsi?  - ехе :)

  ехе мехе разни викторини ли има тука или това не е данчо караджов :)

  весел празник грее в безброй очи. Весел полъх разпалва искри в сърца и устни...

  Сигнал :)


  Айде и от мен 1 въпрос

  По първи петли, закъснели следи, преминават през мен и потъват в очите ми
  сутрин...

  за кого е написана тази песен?

 • Bogeyman

  Това е стих на Мишо Белчев, пееше го, ако не се лъжа, Васко Кеца ;)

 • Eguor

  имайте късмета да пуснете чалга и нещо ще се случи на предавателя и водещия :twisted:

 • Bogeyman

  Ако съм водещ ще пусна само от любопитство :P

 • Cold Steel

  Еее с Бого водещ поне ще се наслушаме на Рок и Метал класики :)

 • FoToKLUBa  - T.T.

  Като 4ета за тази ПОХВАЛНА инициатива, се сещам за г-жа Тенекеджиева, която въвеждаше ред в класната стая с думите: "Тиха деца, не шумете че другарка Трънкава слуша по радиоточката". Жалко че не мога да възпроизведа и произношението, но определено ни липсва бодрия и призив - "Всички Животни на Сцена".

 • Night Stalker

  Това със "всички животни на сцена" е велик лаф на г-жа Здравкова... А иначе идеята е наистина добра.. Но, както винаги има и "но", има един много важен проблем: откъде ще се намерят пари, или по точно кой би отпуснал пари за реализирането на тази инициатива? Иначе аз съм за и с двете ръце. Нищо че няма да мога да усетя какво е усещането на радио в училище... Дано да успеете.

 • Bogeyman

  Парите трябва да ни ги даде общината, това е идеята и щом е стигнала до нас, значи, дай боже, пари де факто има.

 • AnNe

  В моето старо даскало имахме радио.Парите ги събираха учениците.Падаха се по 0.50 или 1.00 на човек.Ако общината не отпусне можем и сами да си съберем.Плюс това даваме доста излишни пари всеки ден защо да не ги инвистираме в нещо полезно,а именно радио за даскалото.

 • spartakRULSES

  Хмммм.... Това е една малко налудничева, но доста гениална идея! За това я подкрепям напyлно! Дано да има успех!Уверявам ви, че с много търпение и нахалство ( :lol: ) ще се постигне целта! (Ще дам пример с конкурса, който провеждаме заедно с Емил. С много от горе посочените качества :oops: ние извоювахме парични и предметни награди за победителите!! :) )
  http://konkurs4eg.hit.bg

 • PaVko`  - За тоя дет незнаяе да не говор

  Това със "всички животни на сцена" е велик лаф на г-жа Здравкова... А иначе идеята е наистина добра.. Но, както винаги има и "но", има един много важен проблем: откъде ще се намерят пари, или по точно кой би отпуснал пари за реализирането на тази инициатива? Иначе аз съм за и с двете ръце. Нищо че няма да мога да усетя какво е усещането на радио в училище... Дано да успеете

  Отговор :

  Незнам при кой/ я учителка си бил , но това са си точно реплики на г-жа Тенекеджиева . Сигурно не познаваш и Здравкова щот говориш такива глупости , това не и е в стила !!! А за радио точката найстина ще бъде много яко . Сигурно всички сте гледали американски филми с колежи и радио точките им заедно с всички комични ситуации и възможности , които могат да се правят .
  П.С. Дано да се води от ученици , а не от учители , защото са глупости ще слушаме и музика от на баб си времето !!!

 • Bogeyman

  Абсурд, ще сложим ограничение само за хора под 18 години :lol: (включително)

Само регистрираните могат да коментират!