Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

21.12.07 Песенен фестивал на ІV ЕГ

 
 На 21.12.07 се състоя Песенния фестивал на нашата гимназия. 
 

 Всички пяха, танцуваха и се забавляваха от сърце. Никой не мислеше за наградите, защото по-важно бе самото участие и хубавите спомени, които остават от подобен вид мероприятия. Изпълнителите се представиха на ниво, въпреки че някои от тях имаха нужда от малко повечко школовка на гласа (вклчючително и аз).

 
   Първи на сцената излязоха 12-тите класове и подлудиха публиката с песента на Слави Трифонов "Един Приятел"  

(Съжалявам за закъснението с информацията. Имах проблеми с интернет браузъра ми и не можех да редактирам статии.)

   След 12 клас на сцената излязоха 9 клас.

  

   А след тях на сцената остана Шанел от същия клас, за своето индивидуално изпълнение. Аз мисля, че се пя страхотно. А вие ?   Ето ги и тримата рапъри с изпълнението на песента Numb Encore на Linkin Park и Jay Z.

 

 

    И това са 8 "а", които изпълниха парчето Oublie Moi. Тук наблюдавахме интересна хореография и сценично поведение.   8 "б" клас и тяхното общо изпълнение.     8 "в" направиха страхотно изпълнение, както във вокален, така и в танцувален аспект. Нямам думи, просто бяха перфектни.   8 "г" и парчето на Leslie - Vivons pour demain.   И естесвено невероятното изпълнение на 8 "д" с една класическа песен ... и много китари за по-голям ефект върху публиката. Явно е подействало, тъй като делим 1-во място с тях.   Колегите от 8 "е" с песента A Dios Le Pido. Заеха 2-ро място от 8-мите класове. Наистина добро изпълнение на страхотна песен.   Това е моя клас - 8 "ж". Успяхме да грабнем 1-ва награда с изпълнението на песента Lunes на Estopa, а по-артистичните от класа изиграха малка пиеса. Дано сме ви се понравили.   Ето ме и мен. Не можах да не се изфукам с китарни и вокални умения пред цялото училище с една от любимите ми песни на Металика, а именно Nothing Else Matters. Извинявам се за фалшовете на места. Надявам се да сте харесали изпълнението ми. (Очевидно да ако се съди по аплодисментите по време на и след песента)  Сборно изпълнение на 12-тите класове. Бяха направили страхотна Power Point презентация и се забавляваха като луди.

 

 

 

 

 

    Свилен беше невероятен с песента Everything Burns.

 

 

   Разбира се  Богито отново беше на сцената. Известен на всички, той обра аплодисментите и виковете още преди началото на песента си, а именно Michael Jackson - Billy Jean

 

   И разбира се имаше бис, но този път пя Антонина, а Богито (и двамата 12 Б клас) свири на пианото. 

 

А за да видите клипчетата от фестивала натиснете тук! 

 

 

Снимки: Димитър Узунов, Любомир Василев, Венелин Павлов, Красимир Божинов

Коментари (14)
 • lubencet0o

  и накрая да се научим да пишем на кирилица????

  едит: админ

 • Bogeyman

  Ибати как срина ентусиазма на момичето, админ с админ...

 • admin

  Боги, съжалявам много, но на какъв език да го напиша?
  "Писането на кирилица е задължително! Aко се намирате в зала, погледнете този сайт. Ако пък не знаете как да си я инсталирате, посетете сайта на инженера ."

  Просто някой хора не искат да се научат и това е.

 • Bogeyman

  Поне да беше обърнал оригиналното мнение на кирилица :)

 • admin

  Вече нямам време за такива неща, да е мислила девойката като е писала.

 • Bogeyman

  Ц-ц-ц... Леденият админ :wink:

 • lubencet0o

  хах радвати ме =) иначе да 10х дето ми скапа мнението админе....не че мн го знаех тва правило за кирилицата но да наистина си страшен!!!! =)) вече няма да пиша с латиница ... обещавам :roll:
  иначе казвах че с анто на последните снимки бяхме страшни...е не чак кат админа ама се пак =))) /за сведения аз бях момиченцето с червената блузка дето излезе първо с анто =)) /

 • Cold Steel

  Е, браво, взе си поука, значи няма да имаш проблеми с админа и с мен в бъдеще :P

 • lp_fenka

  Е браво Слав,дочакахме я най-накрая тая статия,но си заслужаваше:).Благодаря за хубавите думи за 8а всички ще ти бъдат много благодарни :lol: .И за не знам кой път ти казвам, представи се супер! :D

 • admin

  Сега ако пуснете и някоя статия за миналия 19 март, направо... :lol:

 • zaleza

  фотоклуба изожилили сте са не са хубави снимките :D :!: ама фестивала беше мн як то това е най якия фестивал :!: :wink:

 • Cold Steel

  И как успя да стигнеш до извода, че не са хубави(искам да знам критерии)?

 • жасето

  и ест мен пак ме няма на снимките хах :D иначе хореографията ни наистина беше мн яка (за което благодарим но катето), а пък пеенета ни беше едно.. е все пак мерсаж за хубавите думи по наш адрес :P

 • Bogeyman

  Абе снимките не били хубави :lol: Ти сигурно си топфотографка :twisted:
  А като цяло фестивала беше по-зле от миналата година, когато беше просто перфектен. Тая година нещо не ме хвана, дано на някой друг му се е харесал.

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2007-2008 21.12.07 Песенен фестивал на ІV ЕГ