Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Честит ПРАЗНИК

Честит Празник на всички съученици от Гимназията.

Благодарим ВИ СКЪПИ Учители, които не само ни преподавахте НО и ни ВЪЗПИТАВАХТЕ !

 

Г-жа Тотева, Mme "LA"  Proviseur , a delegue le droit за приветствено слово на  

г-жа Трънкова - най-дълго изпълнявала ролята на директор на френската /руската и испанската/, която поздрави всички учители и ученици допринесли за издигане престижа на 4-та езикова гимназия, много от които присъстваха в залата, след което  "Цялото Кралско Войнство"  лично дори г-н посланника на Република Франция(SA г-н Етиен дьо Понсен)  поднесоха своите почитания.  Господин министъра Вълчев, випуск 81, не беше между официалните лица/дали изобщо е бил поканен/, но изпратил телеграма. 

 

 Неговият съученик от френската /от другия клас/, г-н Петър Кандиларов областният управител на  ВАРНА, си спомни с умиление за годините в гимназията,

 

Г-н посланникът обясни колко важна е ролята на нашата френската гимазия  за утвърждаване на франкофонията в региона,

   

 

 а г-н кмета който е от Първа гимназия, реши проблема на залата за "АКТОВЕ" с нова озвучутелна уредба.

  Г-н Станчов се обърна към всички на прекрасен френски и ги покани в новата франкофонска зала спосорирана от Societe General. 

 

Още веднъж честит празник, а купона продължава при ЛАМБРИН, Стара Варна

 

Днес май е ден на франкофонията.

Галерия Матео от випуск 79 и 80/Долетял от Норвегия за да си види съучениците/

 

още една галерия която ще запълваме постепенно.  По-нетърпеливите да отидат ТУК

 

 

Коментари (8)
 • FoToKLUBa  - Първи отзиви за празника

  Privet, Bojinov ! Chestit praznik ! ( polvin vek !!!) Izprashtam po teb, ako moje, sardechni pregradki i celuvki na cialata frenska ot bratski Kitai !
  Lora Kikimora i magare Iiori

 • DJ Sum_

  Хубаш беше концертът, на мен ми беше особено интересен, защото не го бях гледал по няколко пъти предварително, както до сега :) Но все пак сценарият не беше много добър, "врабешкият" хумор нещо не ми допадна, имаше много отегчителни моменти, най-вече рециталът на деветокласниците, при който половината зала излезе на по цигарка. Речта на госпожа Трънкова не беше безсмислена, но голяма част от нея се повтаряше с историческите факти, излагани между отделните участия. Иначе испанският танц и особено последвалият го кан-кан бяха просто невероятни!

  Относно обещанието на кмета за нова техника в актовата зала... той обеща същото и преди 5 години, но аз от 9 до 12 клас не съм работил с нищо ново, освен няколко кабела. Дано наистина се купи нещо хубаво, защото актовата зала наистина има нужда.

 • FoToKLUBa  - Бог Забавя но ......

  Бог Забавя но не забравя /казваха старите хора/
  Кмета като обещае и става. Виж в календара на дата 21 май 2008г. :wink:

 • Slav

  На мен ми е много интересно защо не представиха Шанел подобаващо ? Защо не се похвалиха, че имаме участник в Мюзик Айдъл, който е само на 15 години, а пее невероятно добре, има страхотна визия и сценично поведение и най-важното - не е надут като повечето звезди ? Защо не я поздравиха пред цялата гимназия за труда, който е хвърлила, за да стигне на толкова далечен етап ?

 • FoToKLUBa  - А ти защо досега

  не направи това на страниците на нашия сайт, или можеш само да задаваш въпроса "Защо". Направи един репортаж за Шанел, направи и няколко снимки и слез във фотоклуба да го закачиш в сайта.Мисля че много хора ще се зарадват да го прочетат.

 • Slav

  Ами нямах време ... претрупан съм с домашни и освен това с групата се готвим за концерти ... Когато намеря време, ще напиша една статия специално за Шани - НАЙ-ДОБРАТА :P ;)

 • Slav

  Но това беше много обидно. Шани дойде до Варна, за да изпее една песен на концерта и веднага тръгна обратно за София. Скъса се от пътуване, а никой даже не каза една дума, че е там, че точно тя пя и танцува и че е дошла специално от Мюзик Айдъл за концерта.

 • DJ Sum_

  Слав, ти изпълни ли нещо на концерта, че заминах малко преди края, а не видях твое изпълнение...

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2007-2008 Честит ПРАЗНИК