Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Довиждане!

 Щастливи и усмихнати днес за последно випуск 2009 влязоха и излязоха от класните си стаи ,казаха довиждане на гимназията ,но не и сбогом.

 

Със сигурност абитуриентите чакат с нетърпение живота извън училище, но и навярно ще си спомнят често с много добри чувства за нашата гимназия и ще им липсва.  На днешния ден всички завършващи бяха облекли най-хубавите си тоалети и всички бяха красиви и щастливи. Тези, които не успяха да ги видят, имат втора възможност да им се порадват на изпращането за абитуриентския им бал. Той ще съвпадне с един от най-българските празници - 24-ти май, и затова няма да ги видим на манифестацията, зер последни приготовления, прически........, но след 17:00 бившите дванадесетокласници ще дойдат в двора на гимназията, откъдето ще тръгнат за х-л Кемпински.

 

 

Тази година като всяка друга випуск 2009 бе изпратен с церемония, песни и много положителни емоции. Госпожа Тотева поля вода върху стълбите за късмет и успех и знамето беще предадено на новите знаменосци. /Ин4е, да намериш имената и на новите и на старите - Б.отФК./

 А ето ги и самите абитуриенти в цялата им бляскавост.

 

Сегашните ученици и учител, които изпратиха випуск 2009 също бяха много весели и накрая изтанцуваха едно хоро.

 

 

 

Коментари (0)
Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2008-2009 Довиждане!