Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

24 май 2009

 

 Прекрасен слънчев ден - само за манифестация и ....... плаж. А след плажа: направо в  

двора на гимназията, за да видим как ще отидат на бала абитуриентите. Любопитни не липсваха, доидоха даже и от вече завършилите /напишете имената и випуска SVP/

 

  Ето как е изглеждала манифестацията през "далечната" 1983г. - 25 юбилеен випуск, випуска който остави послание към завършилите през 2008г./25 г. по-късно/. Те дали го прочетоха ????

 

Най-вдясно е г-жа Лазарова - написала текста на химна на гимназията - Beau Lycee ......, зад нея е любимката на всички випуски допреди няколко години - г-жа Драгова, завършила нашата гимназия, преподавала химия в нашата гимназия, двете и деца завършили ПАК нашата гимназия. Всяка година за 19 март има конкурс на нейно име, дано днешните ученици са чували /и за 19 март и за конкурса /.

 

и ето как изглежда днес манифестацията.

 

  Сградите лееееко са променени. И портрета от стената

Ето още снимки от манифестацията тази година.

В шпалира имаше много ученици от 4-та, някои с децата си - като Корнелия/любимата учителка на Тони Стателов/, други с цялото семейство -като г-жа Тенекеджиева. И тая гАдина ГЕНЧО и той беше, чакаше пред трибуната да мине НАШАТА гимназия.

 
 
   

 

  Ето и една серия

 

 

Да не забравяме и знаменосците и Най-важните - Асен, Велина, Василена и Стоян които носеха Плаката с надпис 4 ЕГ. За знаменосците отделно ще напишем.

 

 

и за финал - доайените на гимназията - сестри Каназирски

 

Коментари (2)
  • sladurana_91

    ехехе има и Тодор Живков...браво:) :D :D :wink: :wink:

  • FoToKLUBa  - Да, има го

    ама само снимката му, а сградите макар и леко надстроени са си още там. След време ще стане обратното, сградите няма да ги има а снимката ще е пак в Нет-а.

Само регистрираните могат да коментират!