Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

AIDS-SIDA-СПИН

1 декември - или няколко думи за Карл Маркс

 Днес ако напишете БАЗА и НАДСТРОЙКА и чукнете в Гугъл, на цялата първа страница излиза: продавам Мерцедес с къса/дълга база и надстройка. След това, на втора страница се появяват братя Диневи, а за Маркс и Енгелс дето са като братя - ни вест ни кост. 

Но да оставим Макро-социологическия модел на Маркс и да вземем думите база и надстройка в обикновеният им смисъл.

Днес - 1 декември - когато целият СИП по здравно образование обяснява на съучениците си какво е безопасен секс, видях една ученичка как хвърли опаковка от чипс в коридора. Ей така, както си вървеше, изяждайки си чипса, просто пусна опаковката на пода.

Бе то не се научило още къде се хвърлят опаковките, СИП-а иска да го учи на безопасен секс.!?!?!?

Ама аз нали съм си от старото поколение - взех 4е се възмутих и я накарах да си вдигне боклука. Не стана лесно, но се полу4и.!

После разбрах 4е в гимназията има негласно обявен конкурс "СЛИВИ за СМЕТ" но не разбрах кога е финала. Засега класацията водят испанските класове.

 

 А френските паралелки / и по-точно 8-ми Г / са подели инициативата - " Красотата ще спаси света ".   Ха да видим Кой ще спечели. 

 

 

Благодарим на нашата класна-Тинка Найденова за идеите, които ни предложи относно обстановката в класната стая и ни помогна тя да стане по-уютна.  От името на целия осми "г" клас - Виктория, Андрияна, Дани и.... 

И сега да си дойдем на думата - СИП здравно образование. Тук ще сложим една снимка за да отбележим "събитието" , а подробностите - когато им остане време ще напишат те самите.  Обещаха да е тази година.

 

Коментари (4)
 • ne_me_zanimavai  - ...

  sam0 da yt0chnq ne beshe chips..a baker0lls xhyauhxauhxahxa...

 • FoToKLUBa  - Мнооого важно уточнение

  Ама да се беше научила поне да четеш, ако не можеш да пишеш на кирилица.
  И после си направи профил с име, за да влизаш с него в сайта ни.

 • algeiv

  ееее моя клас най - чист само дето е снимано след като е минала лелката, но както и да е :D :D

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2009-2010 AIDS-SIDA-СПИН