Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

БЛАГОТВОРИТЕЛНА Кампания

Какво е 

втора награда на фестивал за

ученически театър на испански език за едни аматьори в тази област като нас?

Може би е признание за усърдния ни труд и това се доказва с извоюваните ни първи награди вече трета поредна година.

Вълнението което изпитвахме и онова чувство на напрежение в стомаха, когато излизайки на сцената се страхувахме да не объркаме текста, а и погледите  вперени в нас,   - ТЕ не могат да се опишат с думи, но това  са нещата, които ни караха да правим това, представяйки гимназията и себе си на националната и международна сцена.

И когато чуем името на училището ни, обявено на първо място - ние изпитваме гордост. Точно това ни се случи и тази година в София (както някои вече са разбрали). Освен наградата, която ни класира за участие на фестивала в Прага, ни беше връчен и чек на стойност 800 евро, но тази сума покрива едва половината от нашите разходи за път и това е основният ни проблем - липса на достатъчно средства.

Ако се радвате на успехите ни, ако желаете да представим гимназията на международния фестивал на испанските ученически театри в Прага през месец април и разбира се ако имате възможност, ние от тетралната трупа и от името на гимназията, молим за вашата помощ.

Средствата изпращайте на сметката на гимназията:
IVЕГ : BIC: CECBBGSF
IBAN: BG 43CECB97903175294700
(Молим в платежното нареждане в графата "основание за превод" да се изписва  "дарение за испански театър" за издаване на документ за дарител)
 
С огромно уважение и благодарности,
Театрална Трупа - Испански театър при  4-та езикова гимназия - ВАРНА !!!
Коментари (0)
Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2009-2010 БЛАГОТВОРИТЕЛНА Кампания