Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

24 МАЙ 2010

 

Най-хубавият празник този път

мина без 12 клас. Нямаше ленти зрелостник, отличник ..... абе нямаше ги абитуриентите. Вчера ги изпратихме за БАЛА, а днес или са дремали в хотела, или са лежали на плажа. Ами да са си организирали по-навреме датата, че да не изпускат последната манифестация като у4еници.После и да искат - няма.

 

Направихме си традиционната снимка на знаменосците и всеки пое нанякъде - кой на плажа, кой на пристанището да види "Парада на ветрилата".

А няколко ученика от нашата гимназия, в ролята на доброволци, помогнаха на ученици от Франция да разгледат града и музеите. Обещаха да напишат подробности.

 

 

 

Коментари (4)
 • Jatvarq

  Наистина ми стана интересно как така 50% от хората,които видях на снимките, не са от нашето училище.

 • FoToKLUBa  - Ами много е просто

  Просто искат да бъдат на празника с "нашето училище". Друго обяснение е да са попаднали случайно на снимката. Обаче не знам на коя снимка.
  А какво ще кажеш за най-красивите и най-умните момичета, дето втора година са на първа линия http://www.laboto.com/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=71

 • jikjik  - snimka

  Момичетата на снимката след текста за французите са "от ляво надясно Вероника, Ха; Алекс, Хб; Любомира, Ха. Момчетата са ми непознати.

 • FoToKLUBa  - Непознати

  са ти, защото са от 11 клас - Владо и Стефан, наскоро се върнаха от Страсбург, ама сега преинсталираме ПС-то и още не сме обработили снимките им. :D

Само регистрираните могат да коментират!