Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

ДОЧАКАХМЕ

Булонският лес на 1-ва или

или Хаид Парка на Френската пак напипа пулса на времето.

Стената срещу входа на гимназията този път осъмна с предизборни лозунги година преди изборите. А който не вярва на тези пророчества, да си спомни какво пишеше на афишите на "панелките" преди 10-на години. 

ПС - пояснение за по-малките: "панелките"наричахме двата панела на мястото на сегашния КРАК-МАК, където у4ениците се криеха за да пушат.

Но демокрацията победи, Крак-Мака се появи, разрастна и измести панелките, у4ениците ве4е не се крият да пушат, а лицето от афиша стана DJ.

DJ Дан4о, Ман4о ли не помня, ама сега явно е дошъл реда на Бай ИВАН.

А за утеха на по-старите от  Френската - Совите не са това което са,  и двора на любимото ни ЛИСЕ  няма да бъде това което беше до в4ера.

 

От ДНЕС имаме нова придобивка - уред за  косене на тревата.!!!!

УРАААА Ве4е не прили4аме на селскостопански техникум спе4елил евро-субсидия за производство на фураж.

 

За да не си помислите 4е вси4ко е РОЗОВО - о4аква се синият цвят да бъде на мода през следващите години.   За пове4е Инфо - У4Кома

 Темата има продължение ето ТУК

 

 Очаквайте "репортаж" от концерта по случай денят на европейските езици

и едно интервю с новият учител французин - Матиас / Matthias

 

 Очаквайте интервю с новия французин- Матиас. 

Коментари (3)
 • jikjik  - за косачката

  Слава на бога, дворът беше заприличал на змиярник. Отначало напомняше донякъде английски парк и имаше очарование, но беше за кратко. После стана опасно. Е, сега вече ще бъде по-добре.

 • klasa_ok  - за деня на езиците

  Хайде малко повече подробни снимки и подробности

 • jikjik  - за деня на езиците

  За снимки не знам, но се получи хубав празник. Прозвучаха стихове на старофренски, на испански, руски, полски. И кой казва, че публиката не слуша поезия? Публиката на ІV ЕГ е възпитана в дух на уважение към изящната словесност. Колкото и да се мъчат математиците да ни превърнат във филиал на МГ, няма да им се случи.
  Алекс и Люба бяха блестящи като водещи. Певците се раздадоха на max. Жалко, че рокаджиите се отказаха. Не разбрахме каква е причината, но важното е, че празникът се получи.

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2010-2011 ДОЧАКАХМЕ