Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

НАГРАДА Испански театър!

 

Докато едни боледуваха от грип и ходеха по МОЛ-ове, други

 ходиха до София и се върнаха с награда.

 Трето място за ІV ЕГ "Ф.Жолио-Кюри" - Варна на ХІІ Национален фестивал

и награда за най-добра женска роля на Деница Митева за ролята на Елса в пиесата "Елса и Фред" 5 февруари 2011 г. Театър София

 Деница пак се е проявила. Снимката която сме сложили на сайта е от 2009, чакаме представлението в актовата зала за да я сменим.

Ами като завърши Деница???

В”испанския театър” са вече доста напреднали с .... 

репетициите.


Репетиции се провеждат всеки ден (освен Вторник) след часовете, до около 17 часа. Тежко а? Но какво пък, сцената изисква жертви! Имаме и нови попълнения:  новобранците - Мартин 9и, Стоян 9и, Ивайло 9е, Маргарита 9ж, Кристина 9е. От "старите пушки" тук са : Слав 11ж, Александър 12ж, Явор 12г и Деница 11д . Старшина на ротата е Камелия Савова.


Дано имат същият невероятен успех, както миналата година!


Вярваме в тях! Новите се справят много добре, все едно са дошли научени! Откъде знам това? Ами от фотоклуб-а отидохме на тяхната репетиция и нащракахме малко снимки за да ви направим съпричастни към пиесата която подготвят.

 

Вижте ги и ще се убедите!


Лично мое мнение е, че се справят великолепно и отново ще донесат награда от фестивала в София. Вече повече от 10 години "театралите" от испанските паралелки  издигнат престижа на гимназията  ни.


Чакаме с нетърпение да ви видим на сцената на любимата ни зала за актове !

Чакаме и Френските класове да ни изненадат на фестивала на френския театър, който тази година ще се проведе във Варна - за пове4е инфо: ТУК


Текст и Снимки:   


:)Plamena Pavlova


 Главен помагач:  Владо - 12 клас 

 


 
Коментари (0)
Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2010-2011 НАГРАДА Испански театър!