Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Доживяхме !!!

Днес, 20 май 2011, lycée - то най-сетне се сдоби със своите дългоочаквани униформи...

Естествено, учениците са до някъде недоволни и от сега замислят схеми за отърваване от досадното облекло...

  

Униформата е задължителна за всички зайци, с изключение на протестиращите 8 "З". Задължителна остава също за 9-ти и 10-ти клас; 11-ти се разминават само със символи (вратовръзка; фишу...), а 12-ти клас ще се радват на пълна свобода.

 

 

 

....И докато едни си гледат облеклото, други си покриват нивото. Изпитът DELE се проведе днес при строги правила. Квесторката - Софиа де Андрес отказа да се отзове пред нашите лабо-агенти.

 

 

                                                                                                                          Автор: Ива 9 Д  

 

 

Коментари (11)
 • Cold Steel

  Мдам, доста гадна вратовръзка...

 • FoToKLUBa  - Митко, ти как разбра

  за вратовръзката. И колко пъти, освен на бала си слагал вратовръзка. Ела на 24, за да те препитамае колко възела умееш да връзваш на вратовръзка.
  Надявам се на 24 май най-после и нашата гимназия да дефилира с униформи. И да не забравите да направите традиционната снимка на знаменосците - пред х-л Черно море на края на манифестацията - виж тук:
  http://www.laboto.com/index.php?option=com_content&task=view&id=303&Itemid=72

 • jikjik  - писна ми

  Помагайте да убедим 11. клас да ходят с каквито искат бели ризи и да си носят вратовръзките,, че ми писна да ме хокат от една страна директорите, а от друга - учениците. Иначе - на другия ден вестниците ще излязат със заглавия :"Даскалица - невинна жертва на образователната мода..." :roll:

 • FoToKLUBa  - ами дай им да прочетат

  дипломната работа на СС : "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия" и след това да напишат есе за ролята на униформата в 4 ЕГ. Най-доброто есе ще го наградим, а автора ще има право да не идва с униформа .... :D

 • jikjik

  Каква "роля",какви пет лева...Лошо ми е вече. Работата е там, че аргументите и на двете страни са железни, а съответно и позициите им се втвърдяват още повече:(((

 • Slav

  Правилникът е ясен. Не сме длъжни да носим нищо друго, освен вратовръзката. Когато това се промени, с радост ще си облека и бяла риза.

 • jikjik

  ...с радост ще ви задължат да я носите бялата риза. А вратовръзката може да се комбинира и с други цветове и да се избегне непрактичността на бялото.

 • jikjik

  А снимахте ли събарянето на "Крак-маг"? Когато ние бяхме ученици, там бяха някакви лозя. Сега май пак ще запустее... :cry:

 • FoToKLUBa  - Природата не търпи

  празни пространства, по наше време лозя, после панелките, после крак-мак,.... все някъде трябва да пушат у4ениците. Подготвя се строеж на кокетна кооперация-хотел с мнооого барчета и кафенета на партера. Скромно - само върху 2 декара. :D

 • jikjik

  Ми като забраниха да се пуши вътре и като учим само в една смяна, те откъде да печелят хората. :confused: Засега ще е паркинг. Учениците съжаляват, че собствениците
  са си взели пейките. Желязо, материал, все пак... :lol:

 • FoToKLUBa  - Хе-хе

  вчера на джулая едни деца коментираха точно това - че са им взели пейките - представяш ли си - джулай, слънцето тъкмо изгрява и ..... вълнуващата тема с пейките.
  А Джулая беше едно най-обикновенно техно парти, не чух никъде песента за юлското утро, на всичкото отгоре от една кола бяха надули някаква ЧАЛГА, направо да не си край морето в този момент
  ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ на всички и ПОМНЕТЕ: клипа с "Тигре Тигре" е със 100 000 посещения за 1 ден

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2010-2011 Доживяхме !!!