Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

В Крак с Времето

Графитите са на мода и в нашата 

гимназия. 

И ВИНАГИ са в крак с времето.

 

 

 

 

Тук закачам коментара на Явор, който седя две седмици на "стената" и ще стои тук докато не намери време да дойде до фотоклуба.

В крак с времето е 4та - но с 15 години назад и с около 10000 километра на запад-в американските гета. Забележете какво се случва пред същата тази стена ВСЕКИ ДЕН! Госпожо Директор,къде ви останаха внезапните проверки за тютюнопушене в района на гимназията?
Малолетни проститутки и невръстни наркоманчета - това остана от училището!
Зоопарк! Преди 3 дена реших да ви посетя,но за съжаление повече няма да идвам! Стегнете се в ръце бе хора!Господин Божинов,оценявам факта,че вие сте единственият,който прави забележки за горепосочевите проблеми,но съм длъжен до отбележа,че учениците ви вземат на подбив и обръщението,което използват за вас е "педофилът".

С цялото си съболезнование обявявам,че 4та има РАК. Ако искате да я спасите сложете някой,на когото ученеците имат доверие и познават. Сложете го на ръководен пост.И този пьт не се мьчете да ме затапите със въпроса "а ти какво ще направиш?" Аз за 5 години направих достатъчно! Мойто време свърши и за 3-4 месеца,откакто ме няма вижте какво стана! Чистка в 4та искам! 75% от хората не са за там! Направете нещо и то бързо!

тук добавям и моят отговор на горното ,

че то стана нещо като лична кореспонденция. Яворе, чакаме те 

Браво Яворе, обаче така и не дойде нито веднъж до фотоклуба да се запознаем, може би те е уплашил "прякорът ми" .
Сега разбирам че си завършил. Надявам се да си попаднал в по-добро училище, а аз продължавам да правя забележки на учениците, защото откакто го няма Крак-Мака те вече пушат на входа, даже някои от тях културно си хвърлят фаса в коша който е сложен на входа. Може би ако се премести коша и те ще се преместят, но не вини директорката че не проверява - ами нали ако проверява за две седмици ще изключи поне половината гимназия,
И тогава откъде пари за заплати а?

Следващия път като идваш в гимназията ни се обади непременно. И напиши някоя хубава дума за децата дето снимат и разказват за добрите хора в гимназията. 

 

Коментари (2)
 • FoToKLUBa  - Наближава

  15 септември. По стара традиция, около 24 май и 15 септември пребоядисват оградата срещу входа. С какво ще ни изненада випуск 2012 ?

 • FoToKLUBa  - Ето откъде изскочи зайчето

  Това ще видят (ако чукнат линка по доу) на 15 септември "щастливите" родители и още по радостните ученици.
  научихте ли песничката на В.М.
  А вица за писмото: Ако получите писмо с текст "Чукнете върху прикачения файл и вътре ще намерите два билета за концерта на В.М. - НЕ ГО ОТВАРЯЙТЕ !!!!
  Вътре има не 2 а цели 4 билета !!!!

  http://www.laboto.com/index.php? option=com_events&task=view_detail&agid=407&year=2011&month=09&day=15&Itemid=26

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2010-2011 В Крак с Времето