Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Коледен Концерт 2013

Весели празници ! 

И за поредна година се проведе любимият ни Коледен концерт.На едни за първи, на други за пореден, а на трети за последен път. Цялото lycée се събра, за да постави един страхотен край на една незабравима 2013 година. Дали фаталното число се е отразило на някого, не знаем, но определено завършихме подобаващо.

Ученици от 8 до 11 клас премериха сили с френски шансони, испански кансиони и любими песни за всички времена. Всички се забавляваха от сърце, а накрая дори имаше наградени, избрани от нашето компетентно жури в състав: Йонко Станев, който обра овациите на цялата гимназия; Ива Узунска; Светла Факлиева; Невяна Павлова; Деница ( випуск 2007 ) - сред новите ни преподаватели по испански; Кристиян Николов (12Е) и Белла (11В)

Ето ги и победителите:

8 клас: На челно място сред френските подготва застанаха 8 Д клас с любимата на всички Zazz и Je veux, а след тях на второ място се наредиха В и Г клас, следвани от А и Б клас на трето.

Испанските се радваха на по-малка конкуренция и се наредиха както следва: първо място - 8 И, с любимата на всички песен Los lobos, 8 E - на второ и 8З на трето място.

9 клас: От французите първото място заеха 9А клас, които внесоха голяма доза коледно настроение с песента Shake up Christmas, след тях на второ се наредиха 9Г,а специалната награда бе присъдена на 9Б клас. От испанците ни пък, челни места заеха 9Е и 9З клас.

10 клас: На първо място категорично застанаха 10Б клас със своето атрактивно изпълнение на When I'm gone. След тях второ и трето място заеха З клас и Ж и И клас

11 клас: Тук категорично се наложиха на първо, второ и трето място В, А и Г клас.

12 клас не бяха отличени, но пък завършиха с лека "репетиция" преди предстоящия догодина бал.

Индивидуалните изпълнения също бяха много атрактивни. Петър-Михаил и Георги от випуск 2013 се завърнаха от далечна Англия и изпълниха Holy Grail, а Белла (11В) и Даниел (11З) за пореден път накараха цялата зала да пее любимата на всички песен- Impossible. Всички индивидуални изпълнения получиха награди.

Та така,тръгнахме си щастливи и доволни, изпълнени с много коледно настроение и готови за една страхотна коледна ваканция...

Team LABOTO.com ви пожелава весела Коледа и една страхотна Нова година, изпълнена с много щастие и много прекрасни моменти ! 

За вас фоторепортери бяха Ива 12Д; Ева 11Ж; Ралица 11И; Павчо 10Ж; Дори 9 Ж и Пешо 9И

 

Коментари (0)
Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2013-2014 Коледен Концерт 2013