Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Вечер на 8 клас

Традиционно на 18 март се проведе вечерта на осми класове,

 

Зайците от френските и испанските класовете представиха две пиеси на съответният език.

 

На 18.03.2018 г. в IV Езикова гимназия "Фредерик Жолио-Кюри" беше вечерта на осмите класове. Една от многото традиции на елитното училище, които се спазват и до ден днешен. Събитието се проведе в актова зала, която както на всеки празник, бе пълна. Тазгодишните осмокласници представиха випуска си с театър и музика. Първи бяха испанския театър, с ръководител г-н Петър Петров, които представиха пиесата "GOOOL!" с която преди 5 години госпожа Камелия Савова и тогавашната й трупа спечелиха Националния фестивал за ученически театър на испански език в София. Осмокласниците пресъздадоха емоцията и вълнението от световното по футбол в южна Африка през 2010, когато с гола на Иниеста, Испания стана шампион.

Георги Петранов от VIIIб клас, заедно с учителя си по музика - Георги Петров изсвириха "Турски марш" на Моцарт на електрически китари.

Представлението на френския театър, с ръководител г-жа Тинка Найденова, които представиха пиеста "Le pacte de libérté". Те ни разказаха за това как виртуалният аватар се е наместил в живота на младите толкова на дълбоко, че те не знаят нищо един за друг в реалният живот. В хода на събитията, те започват да разбират един за друг неща, за които никога преди не предполагали.

Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2017-2018 Вечер на 8 клас