Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Ден на българската писменост

  Честит 24 май!

На 24 май,отдаваме почит към делото на светите братята Кирил и Методий и по традиция,всяка година,се организира голямата училищна манифестация,на която нашата гимназия за поредна година участва!

 

 

 

      На този ден,топъл и изключително слънчев, който за  щастие не беше посрещнат от намусени облаци,учениците и учителите на Четвърта обединиха сили и заедно крачеха смело по-време на цялата манифестация.

    Манифестация беше водена от младите десетокласници,които през цялото време упорито държаха плаката на Четвърта и тримата нови знаменосци -Боян Бончев,Теодора Шерлетова и Траяна Трифонова.

Зад тях бяха младите ни зайчета осмокласниците,държащи надписи и балони във всички цветове.Красиви,смели и усмихнати,водеха училището и неговите ученици и учители.

За наша радост,за разлика от миналата година,ние бяхме по-напред ,точно зад СУ Димчо Дебелянов и не стояхме дълго над безмилостното слънце.

 

Драги ученици,гордейте се,че сте участвали и участвайте на  манифестация всяка година,защото тази беше последната за всички единадесетокласници.

                  Честит 24 май!
 

Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2022-2023 Ден на българската писменост