Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

Проекта на Ицо

   

 

 Днес на терасата на утелската стая спретнахме една Фотосесия. Учителките бяха "нащракани" за проекта на ИЦО/някой го знаят като Малкия Ицко, като Depeche Mode, като учителя по испански в гимназията, а истинският Христо Станкулов е........ в Париж.

 Проекта е нещо като Моментна снимка на УчителКите днес, един римейк на "На Учителя с Любов" и нещо което ще трае поне до 100 годишнината на гимназията/надяваме се да видим снимките преди това/

Във връзка с 50 годишнината на гимназията подготвихме и други "проекти" - едно време им казвахме извънкласна дейност. Един от тях ще бъде "Познаваме ли нашите учители", друг - Кои бяха знаменосците на гимназията през годините , Кои са спортистите сега и преди в гимназията/тук без Бого няма да можем да се справим/. Искаме да разберем кой и кога е посадил дърветата в двора/занем че лично г-жа Тотева е посадила поне едно борче/, знаем че на сцената на гимназията са изгрели звездите на не един и двама артисти певци и режисьори, Знаем....

Знаем, Знаем, ама ако не го запишем каква полза. Затова, Ако сте завършили вече, може да се присъедини към някой от нашите "Проекти" като коментирате в сайта или ни напишете вашите спомени, а ние ще ги "закачим" и ако можем ще ги "гарнираме" със снимки. 

   

Ако сте все още ученици в гимназията и сте достатъчно умни за да не си запълвате времето с часТни уроци, и жизненият ви стереотип не се описва с формулата Цигарка(Джаги)Цигарка/голямо междучасие+още цигарки/Факториел и после на еН-та степен = Голям кеф - тогава може да се завъртите ТУК при нас. Работа има за целия китайски народ, а девиза ни е "Ако една работа може да я свърши друг - ДАЙ му я, Ако не може - научи го"

С предимство са поети, художници, артисти. И естествено красивите момичета.

Ето още снимки от ФотоСесията: За тези които не познават всички учителки:

1/ Биология 2/Доля Попова - Биология 3/Братанова-Математика /я да оставя това на някой ученик за домашно/

 

А ето ТУК е резултата.

 

Коментари (3)
 • admin

  Много хубави снимки са се получили. Повече
  тук

 • Xizor  - :)

  Сега, няма мисля, подобно нещо като "снимка да се получи" :D Аз често снимам без да мисля. Тук го мислих едно, но в последния момент си смених намерението и направих съвсем друго нещо. Ще съм доволен, ако ви харесват кадри на нашите преподаватели.
  Поздрави,

  Христо

 • darko  - Great Idea!

  Well, I have to write in English, as I can't in Bulgarian from this computer or I risk my comment to be deleted.

  The idea is great and the pictures are superb! Great to see Krasi and some of the teachers I recognize, after so many years.:) Keep it up, Itze!!!

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2007-2008 Проекта на Ицо