Фотоклубът разказва за живота на гимназистите

БАЛ на впуск 2010

52-рия Випуск се събра в двора

на гимназията . Не всички класове се изкачиха на стълбите за последна обща снимка преди бала. Освен няколко класни, липсата на учители/преподаватели беше видима.


Г-жа Тотева също не бе забелязана между "изпращачите", може би за да не конкурира дългата бална рокля на директорката по компютри, а може би сме свидетели на нова традиция - директора посреща с хляб и сол абитуриентите на входа на ресторанта. Някой знае ли къде се намира хотел/ресторант ЕЛЕНА???  Ееееех какви времена бяха - в началото на демокрацията Бала на френската беше винаги в Ривиера.

 

Да не пропуснем да отбележим присъствието на бъдещите абитуриентки, и няколко бивши ученици. От фотоклуба изпратихме ИНЧЕТО - очаквахме да се появи в кимоно, нали учи японски и даже ходи до Япония миналата година.

Коментари (8)
 • jikjik  - bal

  Имаше учители и в двора , и в ресторанта. Гледахме наистина да не се набиваме на очи, за да блеснат абитуриентките. Като изключим дългото пътуване до "Елена" и чакането преди влизането в залата, всичко си беше както трябва. Правеше впечатление, че за разлика от предишни випуски този път абитуриентките не изглеждаха като жътварки след жътва - не се бяха подлагали на солариум. Имаше много живи цветя в косите на момичетата, много плитки и блясък. Отбелязваме елегантните тоалети и героизма на абитуриентките, които издържаха повече от два часа на високите токчета /вип. 2007 се бяха събули боси още на 30-тата минута/. Иначе за танците дори гуменките бяха с цвета на тоалетите. Въобще... бал...

 • FoToKLUBa  - А Така

  Виждаш ли колко е хубаво да има някой който си спомня и разказва/като в 451 по фаренхайт/. Обаче "хубавата" ЕЛЕНА ми се изплъзва, а Златните ги познавам от времето на "Yellow submarine"
  http://www.youtube.com/watch?v=EiRsF-KoBEk Днес много малко хора знаят за тази "скулптура" - ще ви разкажа за нея като намеря снимка.

 • Inchu  - гуменките ала кецове

  бяха спасителният ми пояс , защото за разлика от повечето девойки опита ми върху високите токчета е нищожно малък и още като влязох в хотела не се сдържах на удобството на ниската обувка :) Но пък това ми помогна в играта "целуни най-много момчета за 45 секунди" , за това време на един бърз спринт успях да обиколя 27 момчета и да ги цункам по бузката :D и разбира се след това с танците нямах проблеми , тъй като краката ми се чувстваха безкрайно удобно :D

 • jikjik  - bal

  Три пъти го започвах и изоставях този коментар...все излиза нещо по-важно. Едно уточнение за "451..." Там хората се отъждествяват с книгите, наизустили са ги - не просто си спомнят. Ние само си спомняме.
  "Елена" ти се изплъзва, защото е новопостроено заведение на 20 м от "Шипка". Но и ние не го знаехме, та се замотахме в едно задръстване. По едно време някои от по- предните коли изгубиха търпение и като задъни "мазната" чалга "Ти си яка тупалка...", балът започна още на алеята преди ресторанта. Не писах нищо за момчетата, да ме извинят,но... абитуриентките са по-интересни. Имаше един младеж с червен костюм, но всичко останало беше в рамките на класиката.

 • jikjik  - da se znae

  На първата снимка са ХІІ д клас. С бялата рокля е Кристияна от испанския театър, до нея е Диляна. С гръб е Деси?, а русото леко намръщено момиче е Алина. От другата страна на Кристияна е Гергана /в тъмен тоалет/.Над Гергана се вижда Николина...

 • FoToKLUBa  - Благодаря за ....

  "ТЕКСТА", ве4е го зака4их към снимката :D

 • KuTa

  Благодаря на този,който ме е разпознал и на Краси за хубавата снимка :)

 • KuTa

  И само да наоравя лека поправка на имената на момичетата от снимката с мен...момичето с гръб е Иванела,а Гергана е със сива рокля(не с тъмен тоалет както е постнато)

Само регистрираните могат да коментират!
Вие сте тук:Home Избери година Учебна 2009-2010 БАЛ на впуск 2010